קבוצת בזק מדווחת על התוצאות הכספיות לרבעון השני לשנת 2021

תאריך פרסום: 12/08/2021

 

קבוצת בזק מדווחת על התוצאות הכספיות לרבעון השני לשנת 2021
 
  • עלייה של כ-2.1% בהכנסות הקבוצה לכ-2.2 מיליארד שקל
  • הרווח הנקי המתואם* עלה בכ-20.6% לכ-304 מיליון שקל
  • ההשקעות הסתכמו בכ-418 מיליון שקל, עלייה של כ-19.1% עקב פריסה מסיבית של סיבים אופטיים

גיל שרון, יו"ר דירקטוריון בזק, "דירקטוריון בזק אישר אתמול את השינוי המבני בקבוצה, הכולל את פיצול חטיבת האינטגרציה של בזק בינ"ל לחברה נפרדת, וכן את מיזוג הפעילות במגזר הפרטי של בזק בינלאומי ל-yes. זהו מהלך אסטרטגי שמטרתו מימוש פוטנציאל עסקי וצמיחה"
 
חולון, 12 באוגוסט 2021 – "בזק" החברה הישראלית לתקשורת בע"מ (TASE: BEZQ), ספקית התקשורת המובילה בישראל, פרסמה היום את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של שנת 2021.
 
* בהודעה זו, ה-EBITDA המתואם והרווח הנקי המתואם מוצגים בנטרול סעיף הוצאות/הכנסות תפעוליות אחרות, נטו, הפסדים/רווחים חד פעמיים מירידת/עליית ערך והוצאות בגין תגמול מבוסס מניות.
 
התוצאות של הרבעון השני לשנת 2021 מוצגות בהשוואה לרבעון השני אשתקד, אלא אם נאמר אחרת.
 
גיל שרון, יו"ר דירקטוריון בזק, "ברבעון השני של השנה קבוצת בזק המשיכה לחזק את שלושת היסודות עליהם עומדת הקבוצה, ביצועים עסקיים חזקים, השקעה בתשתיות ואיתנות פיננסית. כל אלו יבטיחו לבזק את המשך הובלת שוק התקשורת הישראלי בטווח בארוך, תוך יצירת ערך לכל בעלי העניין בחברה. הביצועים העסקיים התבטאו הרבעון בגידול חצי שנתי של כ-2% בהכנסות שהגיעו לכ-4.4 מיליארד שקל ועלייה של כ-18% ברווח הנקי שהסתכם בכ-702 מיליון שקל. ההשקעה בעתיד הקבוצה השתקפה בגידול של כ-27% בהשקעות בחצי השנה הראשונה שהגיעו לכ-876 מיליון שקל, בעיקר בשל הפריסה המואצת של תשתית הסיבים. האיתנות הפיננסית קיבלה חיזוק נוסף הרבעון, כאשר החוב הפיננסי נטו של הקבוצה הסתכם בכ-6.7 מיליארד שקל, ירידה משמעותית של כ-12% בהשוואה ליוני 2020.
 
עוד הוסיף שרון, "דירקטוריון בזק אישר אתמול את השינוי המבני הכולל פיצול חטיבת האינטגרציה לחברה נפרדת חדשה שתוקם, וכן מיזוג הפעילות במגזר הפרטי של בזק בינלאומי ל-yes. ההחלטה התקבלה לאחר תהליך ניתוח מעמיק של שוק ה IT שנעשה בליווי חברת הייעוץ דלוייט, שהצביע על פוטנציאל עסקי גדול בתחום האינטגרציה ועל היכולת של בזק לממש פוטנציאל זה. החברה החדשה תתמקד בשירותי אינטגרציה ו-IT לעסקים, כשכבר היום הפעילות שלנו בתחום מייצרת הכנסות של מאות מיליוני שקלים בשנה. אנו מאמינים שנוכל לצמוח באופן משמעותי בתחום, בדומה לחברות אחרות בענף, בין היתר באמצעות רכישות. במקביל, המיזוג של בזק בינלאומי ל-yes יאפשר
 
 
 לממש ראשונה אסטרטגיית טריפל אפקטיבית הנשענת על המותג החזק של yes ומוצר הטלוויזיה המוביל בישראל יחד עם תשתית הסיבים המצויינת של בזק. במהלך זה אנו רואים פוטנציאל צמיחה לצד המשך ההתייעלות. 
 

שרון סיכם, "לאחרונה בזק פרסמה דו"ח אחריות תאגידית מקיף, וכבר עתה אנו עדים לכך שהוא מתקבל באופן חיובי ביותר בקרב גורמים מקצועיים גלובליים, דבר המתבטא בשיפור משמעותי בציוני בזק בתחום ה-ESG. אנו נמשיך להציג את פעילות בזק בתחומי הסביבה, החברה והממשל התאגידי, תוך הצבת יעדים ברורים להמשך שיפור, מתוך תפיסה שמהלך זה יוסיף ערך לכלל בעלי העניין שלנו". 
 
דודו מזרחי, מנכ"ל בזק, "פריסת הסיבים האופטיים שהחלה ברבעון הראשון של השנה, נמשכה במלוא העוצמה גם ברבעון השני, כאשר נכון להיום, חצי שנה בלבד ממועד תחילת הפריסה, רשת הסיבים של בזק מגיעה כבר למעלה מ-700 אלף משקי בית. במקביל, קצב צירוף לקוחות חדשים לשירות האינטרנט על גבי סיבים צומח במהירות. בנוסף, השקנו הרבעון קצב גלישה העומד על 2.5 גיגה ומגוון שירותים ומוצרים המותאמים לעידן הסיבים,  במטרה לאפשר ללקוחות החברה ליהנות מהאינטרנט המהיר והאיכותי ביותר בישראל. אנו ממשיכים  לצמוח בכמות לקוחות האינטרנט הקמעונאיים שלנו, לצד גידול מרשים של 8% בהכנסה הממוצעת ללקוח, הנשען על שדרוג קצבי הגלישה והמעבר לסיבים, ועל אסטרטגיית בית הלקוח שלנו שממשיכה לשבור שיאים. במגזר העסקי בזק ממשיכה לצמוח עם עלייה של כ-10% בהכנסות מתמסורת ותקשורת נתונים ושל כ-9% משירותי ענן ודיגיטל, לעומת הרבעון המקביל".
 
עוד הוסיף מזרחי כי, "לאחרונה הכריזה גוגל על הקמת סיב בינלאומי שיאפשר חיבור באיכות הגבוהה ביותר בין אירופה להודו, ויעבור לראשונה בישראל. אנו גאים בכך שנבחרנו לבצע את הפרויקט הייחודי והמורכב במקטע המקומי. מדובר בהבעת אמון ברמה הגבוהה ביותר וזכות לקחת חלק בפרויקט בינלאומי בשיתוף החברות המובילות בעולם".
 
רן גוראון, מנכ"ל פלאפון, בזק בינלאומי ו-yes: "אנחנו מברכים על אישור שר התקשורת למזג את פעילות בזק בינלאומי אל תוך yes, שיאפשר לנו להתקדם עם השינוי המבני ולהציע ערך משמעותי ללקוחות, תוך הגברת התחרות בשוק התקשורת, זאת לצד פיצול חטיבת האינטגרציה של בזק בינלאומי לחברה נפרדת. נערכנו מבעוד מועד לקראת השינויים הרגולטוריים ואנחנו פועלים להבטיח את חוזקן של חברות הקבוצה לצד שמירה על זכויותיהם של העובדים".
 
עוד ציין גוראון, כי "אנחנו מסכמים רבעון חזק עם תוצאות טובות, הכוללות עלייה בהכנסות החברות הבנות לכ- 1.201 מיליארד שקל, לצד צמיחה במנויים בכל אחת מן החברות. בפלאפון אנחנו רואים גידול בכל המדדים הפיננסיים – הכנסות, רווחיות ו-EBITDA וזאת למרות ששירותי הנדידה טרם חזרו לפעילות מלאה. ב-yes לצד העלייה זה הרבעון השלישי במנויים, כבר כ-33% ממצבת הלקוחות נמצאים בשירותי ה-IP עם ורואים המשך מגמה חיובית בתזרים המזומנים החופשי. בבזק בינלאומי אנחנו רואים חזרה לשגרה עם יציבות בהכנסות, גידול בתזרים החופשי וצמיחה בשירותים העסקיים של החברה".
 
טובי פישביין, CFO קבוצת בזק, "קבוצת בזק מציגה תוצאות כספיות חזקות לרבעון השני של השנה, כמו גם למחצית הראשונה שלה. הדבר נובע מסל המוצרים האיכותי של בזק בשוק התקשורת, היכולת לייצר צמיחה כקבוצה גם בתקופות מאתגרות וההשקעה המתמשכת בתשתיות מתקדמות, במוצרים ובשירות לקוחות. בצד הפיננסי,
 
 
המשך הירידה בחוב הפיננסי הביא לשיפור ניכר ביחס חוב נטו ל-EBITDA מתואם שירד ל-2.0, לעומת 2.3 ביוני 2020".
 
תוצאות (מאוחדות) של קבוצת בזק
 


*התוצאות של הרבעון השני לשנת 2021 מוצגות בהשוואה לרבעון השני אשתקד, אלא אם נאמר אחרת.

ההכנסות ברבעון השני של שנת 2021 הסתכמו בכ-2.20 מיליארד שקל, עלייה של כ-2.1%, אשר נבעה בעיקר מעלייה בהכנסות פלאפון ובזק און-ליין.
 
הוצאות הפעלה הסתכמו בכ-797 מיליון שקל, עלייה של כ-4.9%, אשר נבעה בעיקר מבזק קווי, בין היתר, מהכרה בהוצאות לקרן אוניברסלית לפריסת סיבים וכן מהשפעות קורונה חיוביות ברבעון המקביל, והשקת הסיבים ברבעון הנוכחי. בנוסף, נרשמה עלייה בהוצאות פלאפון כתוצאה מגידול בעלות מכירות ציוד קצה במקביל להכנסות ורישום עלויות הטמעת מערכת מחשוב ענן. הוצאות השכר הסתכמו בכ-467 מיליון שקל, עלייה של כ-5.2%, אשר נבעה בעיקר מעלייה בבזק קווי, בין היתר, מהכרה בהוצאות תגמול מבוססי מניות, ומעלייה בפלאפון אשר נבעה מהוצאת עובדים לחל"ת וחופשות מרוכזות על רקע משבר הקורונה ברבעון המקביל אשתקד.
 
ה-EBITDA הסתכם בכ-934 מיליון שקל (שיעור EBITDA של 42.5%), ירידה של כ-3.7%. ה-EBITDA המתואם הסתכם בכ-944 מיליון שקל (שיעור EBITDA של 42.9%), ירידה של כ-0.7%.
 
 
הרווח הנקי הסתכם בכ-294 מיליון שקל, עלייה של כ-9.3%. הרווח הנקי המתואם הסתכם בכ-304 מיליון שקל, עלייה של כ-20.6% אשר נבעה בעיקר מהירידה בהוצאות מימון בבזק קווי בעיקר בשל עמלת פירעון מוקדם של חוב ברבעון המקביל.
 
התזרים החופשי הסתכם בכ-85 מיליון שקל, ירידה של כ-41.0%, אשר נבעה בעיקר מהגידול בהשקעות בשל פריסת הסיבים ומתשלום מענק לעובדים בסך של כ-40 מיליון שקל בבזק קווי. התזרים החופשי במחצית הראשונה של 2021 הסתכם בכ-408 מיליון שקל, ירידה של 29.7% לעומת התקופה המקבילה, בין היתר, כתוצאה מתשלום מס גבוה יחסית בתחילת השנה.
 
החוב הפיננסי נטו של הקבוצה הסתכם בכ-6.66 מיליארד שקל נכון ליום 30.6.2021, בהשוואה לכ-7.54 מיליארד שקל נכון ליום 30.6.2020, ירידה של כ- 11.6%. ביום 30.6.2021 יחס החוב נטו ל-EBITDA מתואם עמד על כ-2.0 בהשוואה לכ-2.3 ביום 30.6.2020.

תחזית הקבוצה לשנת 2021 
 
       למועד פרסום הדוח לרבעון השני של שנת 2021 אין שינוי בתחזית קבוצת בזק כפי שפורסמה בדוח התקופתי של החברה לשנת 2020, להלן:
 
                 - הרווח הנקי המתואם* לבעלי מניות צפוי להיות כ-1.0 מיליארד שקל
                 - ה-EBITDA המתואם* צפוי להיות כ-3.5 מיליארד שקל
                 - ה-CAPEX** צפוי להיות כ-1.7 מיליארד שקל
      
       תחזיות החברה המפורטות בסעיף זה הינן מידע צופה פני עתיד, כהגדרתו בחוק ניירות ערך. התחזיות מבוססות על הערכות, הנחות וציפיות של החברה.
 
       התחזיות מבוססות, בין היתר, על הערכות הקבוצה ביחס למבנה התחרות בשוק התקשורת ולהסדרה הרגולטורית של התחום, על המצב הכלכלי הנוכחי במשק, ובהתאם לכך ליכולתה של הקבוצה להוציא אל הפועל את תוכניותיה לשנת 2021, וכן בשים לב לשינויים שיחולו באמור לעיל, בתנאים העסקיים ובהשפעות שתהיינה להחלטות רגולטוריות, שינויים טכנולוגיים, התפתחויות במבנה שוק התקשורת וכיוב' או ככל שיתממש אחד או יותר מגורמי הסיכון המפורטים בדוח התקופתי לשנת 2021. כמו כן, אין וודאות כי התחזית תתמלא באופן מלא או חלקי, בין השאר, לנוכח מגיפת הקורונה ואי הוודאות הרבה כתוצאה ממנה.
 
החברה תדווח, ככל שיידרש, על סטיות של 10% ± ומעלה מהסכומים שצוינו בתחזית.
 
*רווח נקי ו-EBITDA מתואם - בנטרול סעיף הוצאות/הכנסות תפעוליות אחרות, נטו, הפסדים/רווחים חד פעמיים מירידת/עליית ערך והוצאות בגין תגמול מבוסס מניות.
**CAPEX  - תשלומים (ברוטו) בגין השקעה ברכוש קבוע ונכסים בלתי מוחשיים.

תוצאות הפעילות הקווית של בזק
  • יציבות בסך ההכנסות לעומת הרבעון המקביל, למרות ירידה של כ-11.2% בהכנסות מטלפוניה, בזכות גידול משמעותי בהכנסות משירותי תמסורת וענן ודיגיטל
  • צמיחה בהכנסות מהמגזר העסקי (עלייה של כ-10.0% בהכנסות מתמסורת ותקשורת נתונים ושל כ-8.6% בהכנסות משירותי ענן ודיגיטל)
  • יציבות בהכנסות משירותי אינטרנט למרות הפחתה חדה בתעריפי השוק הסיטונאי, בזכות גידול בהכנסות מאינטרנט קמעונאי
  • עלייה של כ-8.9% ברווח הנקי המתואם
  • גידול ב–ARPU אינטרנט קמעונאי אשר עלה לכ-106 שקל, אשר הושפע מהשקת הסיבים ברבעון הנוכחי והמשך מכירות גבוהות של ציוד קצה (Be, Bspot, Be Mesh)
  • צמיחה במצבת המנויים הקמעונאיים של החברה – רבעון חמישי ברציפות
  • המשך פריסה מסיבית של סיבים אופטיים. נכון להיום הגענו לכ-718 אלף משקי בית הזמינים לחיבור. היעד הינו לפרוס למיליון משקי בית עד סוף 2021
 

*התוצאות של הרבעון השני לשנת 2021 מוצגות בהשוואה לרבעון השני אשתקד, אלא אם נאמר אחרת.




יציבות בהכנסות שהסתכמו בכ-1.04 מיליארד שקל, אשר נבעה בעיקר מעלייה בהכנסות משירותי תמסורת ותקשורת נתונים ומשירותי ענן ודיגיטל. העלייה קוזזה ע"י ירידה בהכנסות משירותי טלפוניה על רקע התמתנות השפעת מגפת הקורונה.
 
הוצאות שכר הסתכמו בכ-233 מיליון שקל, עלייה של כ-4.0%, אשר נבעה, בין היתר, מהכרה בהוצאות תגמול מבוסס מניות ברבעון הנוכחי. הוצאות ההפעלה הסתכמו בכ-162 מיליון שקל, עלייה של כ-15.7%, אשר נבעה בעיקר מהכרה בהוצאה לקרן אוניברסלית לפריסת סיבים וכן מהשפעות קורונה חיוביות ברבעון המקביל, והשקת הסיבים ברבעון הנוכחי.
 
ה-EBITDA הסתכם בכ-638 מיליון שקל, ירידה של כ- 6.5%. ה-EBITDA המתואם הסתכם בכ-649 מיליון שקל, ירידה של כ- 4.6%.
 
הרווח הנקי הסתכם בכ-238 מיליון שקל, עלייה של כ-3.9%. העלייה ברווח הנקי נבעה בעיקר מהירידה בהוצאות מימון כתוצאה מכך שהרבעון המקביל כלל עמלת פירעון מוקדם של חוב בסך כ-51 מיליון שקל וכן רישום הוצאות מימון גבוהות יחסית בגין הטבות לעובדים כתוצאה משינוי בריבית ההיוון. 
 
התזרים החופשי הסתכם בכ-45 מיליון שקל, ירידה של כ-64.3%, אשר נבעה בעיקר מהגידול בהשקעות בשל פריסת הסיבים ומתשלום מענק לעובדים בסך כ-40 מיליון שקל. התזרים החופשי במחצית הראשונה של 2021 הסתכם בכ-396 מיליון שקל, ירידה של 22.7% לעומת התקופה המקבילה, בין היתר, כתוצאה מתשלום מס גבוה יחסית בעקבות הסדר מס.

 
תוצאות פלאפון
 
  • המשך צמיחה במנויים - ברבעון השני צורפו כ-29 אלף מנויים, ומתחילת השנה כ-79 אלף מצורפים חדשים, זו השנה החמישית ברציפות של צמיחה עקבית במנויים
  • גידול בהכנסות החברה - הסתכמו בכ-576 מיליון שקל לעומת כ-535 מיליון שקל ברבעון המקביל, גידול של כ-7.7%. ההכנסות השירותים עלו בכ-3.8% וההכנסות מציוד קצה גדלו בכ-18.4% לעומת הרבעון המקביל
  • עלייה במדדי הרווחיות - הרווח התפעולי הסתכם בכ-15 מיליון לעומת הפסד של כ-8 מיליון ברבעון המקביל, והרווח הנקי הסתכם בכ-20 מיליון שקל לעומת כ-1 מיליון ברבעון המקביל
  • ההכנסה החודשית הממוצעת מלקוח (ARPU) עומדת ברבעון השני על כ-54 שקלים, עלייה של שקל לעומת הרבעון הקודם



סך הכנסות פלאפון הסתכמו בכ-576 מיליון שקל, עלייה של כ-7.7%.
גידול בהכנסות משירותים לכ-409 מיליון שקל, שיפור של כ-3.8% אשר נבע בעיקר מהתאוששות מהשפעת משבר הקורונה אשר באה לידי ביטוי בעלייה חלקית בהכנסות הרומינג על אף שלא הגיעו עדיין לערכים מ-2019, וקוזזה חלקית על ידי ירידה בהכנסות מזמן אוויר נכנס. בנוסף קיימת צמיחה במצבת מנויי הפוסט פייד, לרבות מנויים בחבילות דור 5.
שיפור בהכנסות מציוד קצה לכ-167 מיליון שקל, עלייה של כ-18.4% אשר נבעה בעיקר ממכירות קמעונאות בשל השקת האייפון החדש.
 
שיפור ברווח התפעולי לכ-15 מיליון שקל לעומת הפסד של כ-8 מיליון שקל ברבעון המקביל. גידול ב-EBITDA  לכ-159 מיליון שקל (שיעור EBITDA – 27.6%), שיפור של כ-11.2%.
זינוק ברווח הנקי לכ-20 מיליון שקל לעומת רווח של כ-1 מיליון שקל ברבעון המקביל.
תזרים המזומנים החופשי הסתכם ברבעון השני בכ-36 מיליון שקל, גידול של כ-28.6%.
המשך צמיחה במנויים, כאשר ברבעון השני צורפו כ-29 אלף מנויים. מצבת המנויים של פלאפון עומדת נכון ל-30.06.2021 על כ-2.521 מיליון מנויים. נכון למועד הדוח לפלאפון מעל 400 אלף מנויים על חבילות "דור 5", התורמים לשיפור ב- ARPU.
 
ההכנסה החודשית הממוצעת מלקוח (ARPU) עומדת ברבעון השני על 54 שקל, עלייה של שקל לעומת הרבעון הקודם.

תוצאות yes
  • יציבות בהכנסות החברה - הסתכמו ברבעון השני בכ-315 מיליון שקל, קיטון שולי של כ-1.3%
  • המשך צמיחה במנויים – מתחילת השנה צורפו כ-2,800 מנויים, לצד גידול בשיעור מנויי IP בשירותי yes+ ו-STINGTV שעומד כעת על כ-33% מסך מנויי החברה, כ-174 אלף לקוחות  
  • תזרים מזומנים חופשי חיובי – החברה ממשיכה להציג תזרים חופשי יציב וחיובי, ומתחילת השנה התזרים החיובי הסתכם בכ-20 מיליון שקל, לעומת תזרים שלילי של כ-11 מיליון שקל בתקופה המקבילה
  • יציבות בהכנסה הממוצעת למנוי (ARPU) - עומדת ברבעון השני על כ-186 שקלים בדומה לרבעון הקודם




יציבות בהכנסות yes הסתכמו ברבעון השני בכ-315 מיליון שקל, בדומה לרבעון הקודם וקיטון של כ-1.3% לעומת הרבעון המקביל.

ההוצאות התפעוליות הסתכמו ברבעון השני בכ-293 מיליון שקל לעומת כ-321 מיליון שקל ברבעון קודם, ירידה של כ-28 מיליון שקל, ולעומת כ-296 מיליון שקל ברבעון המקביל, ירידה של כ-3 מיליון שקל. הפער בהוצאות הפעילות נובע בעיקר בגין הסכם פשרה עם ספק והקטנת הוצאות בגין הסדר לפרישת עובדים שנרשמו ברבעון המקביל. 
 
הרווח התפעולי הסתכם ברבעון השני בכ-22 מיליון שקל, לעומת הפסד של כ-6 מיליון שקל ברבעון הקודם ולעומת רווח של כ-23 מיליון שקל ברבעון המקביל.
 
ה-EBITDA הסתכם ברבעון השני בכ-67 מיליון שקל, גידול של כ-21.8% לעומת הרבעון הקודם, וקיטון של כ-8.2% לעומת הרבעון המקביל.
 
הרווח הנקי הסתכם ברבעון השני בכ-18 מיליון שקל, לעומת רווחיות מאופסת ברבעון הקודם, ובדומה לרווחיות ברבעון המקביל.
 
תזרים מזומנים חופשי חיובי בסך כ-7 מיליון שקל, לעומת תזרים חופשי שלילי של כ-8 מיליון שקל ברבעון המקביל.
 
ירידה מתונה בהכנסה החודשית הממוצעת מלקוח (ARPU) לכ-186 שקל.
 
 צמיחה במנויים – ברבעון השני צורפו כ-800 לקוחות חדשים ומתחילת השנה כ-2,800 מצטרפים חדשים, רובם על גבי ה-IP בשירותי yes+ ו-STINGTV. מצבת המנויים של החברה לסוף הרבעון שני של 2021 עומדת על כ-560 אלף מנויים.
 
 תוצאות בזק בינלאומי
 
  • יציבות בהכנסות החברה הסתכמו ברבעון השני בכ- 310 מיליון שקל, קיטון של כ- 1.3% לעומת הרבעון המקביל
  • צמיחה בשירותים עסקיים - החברה המשיכה במגמת הגידול בפעילות ענן, יישומים עסקיים ופעילות חוות שרתים בשוק צומח ומתפתח

ההכנסות הסתכמו ברבעון השני בכ-310 מיליון שקל, קיטון של כ-1.3% לעומת הרבעון המקביל. ההפרש בהכנסות נבע מקיטון בהכנסות אינטרנט אשר קוזז בחלקו מעלייה בשירותים עסקיים והכנסות משיחות בינלאומיות.
 
ההוצאות התפעולית (ללא פחת הפחתות וירידת ערך) – הסתכמו ברבעון השני בכ-248 מיליון שקל לעומת כ-271 מיליון שקל ברבעון הקודם, ירידה של כ-23 מיליון שקל, ובדומה לרבעון המקביל.
 
הרווח תפעולי הסתכם ברבעון השני בכ-16 מיליון שקל לעומת הפסד של כ-8 מיליון ברבעון הקודם, ולעומת רווח של כ-27 מיליון שקל ברבעון המקביל, ירידה של כ-40.7%.
 
ה-EBITDA הסתכם ברבעון השני בכ-62 מיליון שקל (שיעור EBITDA – 20.0%), גידול של כ-51.2% לעומת הרבעון הקודם, וקיטון של כ-4.6% לעומת הרבעון המקביל.
 
הרווח הנקי הסתכם ברבעון השני בכ-11 מיליון שקל, לעומת הפסד של כ-8 מיליון ברבעון הקודם, ולעומת רווח של כ-21 מיליון שקל ברבעון המקביל, קיטון של כ-47.6%.
 
תזרים המזומנים החופשי הסתכם ברבעון השני בתזרים שלילי של כ-10 מיליון שקל לעומת תזרים חיובי של כ-7 מיליון שקל ברבעון המקביל.
 
מידע על שיחת ועידה למשקיעים ושידור אינטרנט
 
ביום חמישי, ה-12.8.2021 תקיים החברה שיחות ועידה טלפוניות באנגלית ובעברית, בנושא הדוחות הכספיים של החברה לרבעון השני 2021, להלן פרטי ההתקשרות:
 
  1. שיחת ועידה טלפונית באנגלית:
בשעה 15:00, מספר הטלפון להצטרפות לשיחת הוועידה: 03-918-0685 (אין קוד גישה).
 
  1. שיחת ועידה טלפונית בעברית:
בשעה 16:00, מספר הטלפון להצטרפות לשיחת הוועידה: 03-918-0650 (אין קוד גישה).
 
הדוחות הכספיים של החברה יפורסמו לפני קיום שיחות הוועידה באתר הבורסה לניירות ערך בתל אביב בע"מ (www.maya.tase.co.il) ובאתר ההפצה של רשות ניירות ערך (www.magna.isa.gov.il).
 
הקלטה של שיחת הוועידה באנגלית תעלה לאתר קשרי המשקיעים של החברה תוך יום עסקים אחד מסיום השיחה בכתובת http://ir.bezeq.co.il.
 
אודות בזק החברה הישראלית לתקשורת בע"מ
 
בזק היא ספקית שירותי התקשורת המובילה בישראל. החברה, שנוסדה ב- 1984, הובילה את ישראל לעידן חדש של תקשורת, המבוסס על הטכנולוגיות והשירותים המתקדמים ביותר. בזק והחברות הבנות שלה מציעות מגוון שלם של שירותי תקשורת, הכוללים שירותי טלפוניה מקומית, שיחות בינלאומיות ושירותי סלולר; שירותי אינטרנט פס רחב, תקשורת נתונים, ענן ודיגיטל; טלוויזיה רב-ערוצית בלוויין ובאינטרנט; ורשתות תקשורת ארגוניות. למידע נוסף על בזק אנא גשו לאתר התאגיד בכתובת http://ir.bezeq.co.il.
 
הודעה לעיתונות זו מכילה מידע חלקי הלקוח מהדוחות הציבוריים של בזק המתפרסמים על פי חוק ניירות ערך התשכ"ח-1968 ("חוק ניירות ערך"). הדוחות הנ"ל נגישים דרך אתר רשות ניירות ערך: www.magna.isa.gov.il   קריאת הודעה זו אינה מהווה תחליף לקריאת הדוחות המפורטים של בזק המוגשים על פי חוק ניירות ערך ואינה מיועדת להחליף או לסייג את הדוחות המלאים. ההודעה הוכנה לנוחות הקורא בלבד, מתוך הבנה כי הדוחות המפורטים נקראים בו-זמנית לעיון בהודעה. החברה אינה מתחייבת לגבי הדיוק או השלמות של המידע הכלול במסמך זה. הודעה לעיתונות זו אינה מהווה הצעה או הזמנה לרכוש ניירות ערך או יחידות השתתפות, ואין להשתמש בהודעה זו ובמידע הכלול בה כבסיס או להסתמך עליהם בקשר לכל חוזה או התחייבות.
 
מנהל קשרי משקיעים:                                                               סמנכ"ל תקשורת תאגידית:
מר נפתלי שטרנליכט                                                                   מר גיא הדס
בזק                                                                                         בזק
טלפון: 02-539-5441                                                                טלפון: 03-626-2600
דוא"ל: ir@bezeq.co.il                                                              דוא"ל: pr@bezeq.co.il