בזק מציעה ללקוחותיה מסך מחשב של סמסונג שהוא גם מסך טלוויזית LCD לב – 29.9 שקלים לחודש

תאריך פרסום: 26/06/2009

בלחיצת כפתור מסך המחשב הופך למסך טלוויזיה
בזק מציעה ללקוחותיה מסך מחשב של סמסונג שהוא גם מסך
טלוויזית LCD ב – 29.9 שקל לחודש
  • מדובר בחיסכון משמעותי של כ–1400 שקל מהמחיר המקובל היום בשוק
  • רן גוראון , סמנכ"ל השיווק של בזק: "מדובר בסטנדרט חדש בעולם מסכי המחשב ואין ספק שישדרג את חווית  הגלישה באינטרנט"

בזק ממשיכה את המהפכה באופן השימוש באינטרנט ומציעה ללקוחות חדשים שיצטרפו לאינטרנט האלחוטי במהירות של 4 מגה ומעלה מסך מחשב ענק 26 אינץ', ,Full HD שהוא גם טלוויזיית LCD. המסך האיכותי, מתוצרת חברת  ,Samsungיוצע במחיר של 1076 שקל בלבד בפריסה של 36 תשלומים שווים ללא ריבית (36X29.9 שקל). המחיר המקובל היום בשוק למסך מסוג זה עומד על כ–2500 שקל. מדובר בחיסכון משמעותי של כ–1400 שקל עבור לקוחות בזק. המבצע בתוקף עד לתאריך ה–15/9/09.

מסך המחשב של סמסונג הינו מסך ענק, בעל רזולוציית FULL HD, בקידוד הגבוה ביותר – 1080p. בנוסף הוא גם טלוויזיה הכוללת 2 יציאות HDMI, רמקולים איכותיים ושלט מתקדם.  

רן גוראון, סמנכ"ל השיווק של בזק אמר כי, "מדובר בסטנדרט חדש בעולם מסכי המחשב, שכן מסכי המחשב הסטנדרטיים הנמכרים כיום בשוק הינם בגודל של 19-22 אינץ', וללא אופציית טלוויזיה. אין לי ספק שמסך זה ישדרג את חווית הגלישה באינטרנט של הגולשים בישראל". עוד הוסיף גוראון כי, "כמובילת שוק האינטרנט בישראל, בזק ממשיכה להוביל את מהפכת האינטרנט האלחוטי תוך מתן אפשרות ללקוחותיה ליהנות מהמוצרים המתקדמים ביותר במחירים האטרקטיביים ביותר".

בתוך כך, יוצאת בזק בקמפיין תחת הכותרת "כדאי שתתפסו מקום". הקמפיין,  באמצעות  משרד הפרסום "אדלר חומסקי" יכלול פרסום בטלוויזיה, בעיתונות ובאינטרנט וימשך כשבועיים.